Beoordeeld met een 10
Snelle levering Premium kwaliteit Van Noord-Hollandse bodem

Wat zeggen onze klanten over ons?

Google Mijn Bedrijf Graszoden Expert

Ben je benieuwd naar onze klantbeoordelingen? Lees hier wat klanten over ons te zeggen hebben of laat zelf een review achter.

Benieuwd naar onze klantervaringen? Via Google Mijn Bedrijf vind je onze klantenreacties. Zelf tevreden over onze diensten? We waarderen het enorm als je een review achterlaat.

Naast handige informatie over onze services en diensten vind je op onze Facebook pagina ook reviews van onze klanten. Laat je zelf ook je review voor ons achter?

Plaats je review hier

Chris Toonstra 12-05-2024

Topbedrijf vorige week vrijdag kwamen ze de graszoden leggen uit Noord Holland helemaal naar west Brabant. Helaas had het die nacht heel hard geregend en het regende nog steeds. Plassen op de grond, ongeschikt om te leggen. Na wat overleg besloten ze om de volgende dag op de vrije zaterdag alsnog terug te komen en te leggen.
Nu acht dagen later ligt het er mooi bij.
Je ziet het groeien, kan het morgen voorzichtig niet te kort maaien.
Wij zijn heel blij en tevreden.

Kenneth Goudmijn 07-05-2024

Super service!! Veel kennis en denken goed mee! Wij zijn blij met het resultaat 😁

Joanna Dekker 07-05-2024

Zeer professioneel en snel ! Een aanrader!

Mike 04-05-2024

Zeer goede service, mooie graszoden en je krijgt zelfs een onderhoud boekje met alles wat je moet weten voor een mooi en gezond gazon. Zeker weten een aanrader!

Burman Sierbestrating 15-04-2024

Prettige samenwerking: snelle leveringen & kennis van zaken! Een goede aanvulling op ons assortiment.

Arjan Zijlstra 06-04-2024

Top service. Scherpe prijs. Mooi gras. Bedankt!

Erik Ellen 04-04-2024

Graszoden Expert heeft bij ons een prachtig gazon aangelegd! Vakmensen, prettig contact en een fantastisch resultaat!

Julia Schrooder 06-03-2024

Wij zijn erg blij met onze graszoden in onze tuin. Netjes en strak neergelegd.

Frank van der Eng 27-02-2024

De Graszoden Expert heeft ons hele gazon aangelegd inclusief bewateringssysteem. We zijn erg tevreden met het resultaat en ook met het gehele proces. Er wordt helder gecommuniceerd en men houdt zich aan de afspraken. Puik werk.

Thijmen Leegwater 23-02-2024

De graszoden van de Graszoden Expert waren van uitstekende kwaliteit en werden snel geleverd. Het team was professioneel en behulpzaam bij al mijn vragen. Mijn gazon ziet er weer prachtig uit dankzij hun producten en service. Ik raad ze zeker aan!

Peter Geers 22-02-2024

Superblij met de bestrating en het mooie grasveld aan de voorzijde en achterzijde van het huis. De graszoden zijn vakkundig gelegd en het ziet er fantastisch uit.

Joep Boots 19-02-2024

Vakmensen met goede service!

René Kamp 18-02-2024

Super kwaliteit en onkruid vrije graszoden. Levering en communicatie verliep perfect.

Margreet Goslinga 18-02-2024

Vorig voorjaar hebben wij onze achtertuin opnieuw aangelegd en het gras laten leggen door de Graszoden Expert. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, goed aangelegd en hebben prima advies gekregen over de verzorging. Ons grasveld heeft er nog nooit zo mooi bij gelegen, zeker een aanrader dit bedrijf!

Frank Mul 21-12-2023

Door Graszoden Expert mijn gazon laten aanleggen. Professioneel bedrijf, fijne communicatie en zeer tevreden over het eindresultaat.

Tim Kornet 12-12-2023

Het contact was zeer snel gelegd en als zeer prettig ervaren. Er werd meegedacht in de wensen en suggesties werden gegeven om het geheel mooier uit te laten komen. Gemaakte afspraken werden nagekomen en alles werd vakkundig en snel gelegd. Zeer vriendelijke mensen die hard en professioneel werk leveren. Ik zal jullie zeker weer benaderen voor een nieuwe klus.

Theo Sinnige 11-12-2023

Hele mooie tuin.
Deed wat afgesproken was.
Goed advies.

Edwin Kamp 03-12-2023

Snelle en fijne service! Erg blij met het eindresultaat. Nu kan ik eindelijk genieten van mijn nieuwbouw woning.

Saco de Koning 21-11-2023

De tuin is super aangelegd en voorzien van uitstekende graszoden! Je ziet dat de aanleg professioneel is gedaan door mensen die hun vak verstaan! Directe communicatie en afspraak is afspraak met dit als eindresultaat👍.

Lubbo Blaauw 13-11-2023

Ons gazon was al 15 jaar oud, dus aan vervanging toe. Graszoden Expert heeft top kwaliteit graszoden geleverd en aangelegd. Met goede adviezen met betrekking tot de verzorging. Ons gazon ziet er weer geweldig uit. Wij raden dit bedrijf iedereen aan.

Jordy Middelman 08-11-2023

Graszoden Expert heeft een prachtig mooi grasveldje bij ons neergelegd. Van het meedenken tot aan realiseren is er fijne en duidelijke communicatie geweest!!!

Aan het laden...
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het